LinusPro Nutrition Vegansk Proteinpulver

DKK139,00

  • Opbygge muskelmasse
  • 100% vegansk proteinpulver
  • Laktosefri
  • Plantebaseret
  Variant Bedste pris
Se priserDKK139,00
Køb hos LinusProN/A
Køb hos ApulsN/A
Se priserDKK139,00
Køb hos LinusProN/A
Køb hos ApulsN/A
Se priserDKK139,00
Køb hos LinusProN/A
Køb hos ApulsN/A
Se priserDKK139,00
Køb hos LinusProN/A
Køb hos ApulsN/A

Beskrivelse

  • Proteinindhold
  • Smag
  • Konsistens
  • Værdi for pengene
Overall
3.5

LinusPro Nutrition Vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver er perfekt til dig, der fravælger animalske produkter eller til dig, der ikke tåler mælkeprodukter og som ønsker laktose fri produkter. Din træning og kost skal naturligvis ikke snydes for proteinets mange fordele, og derfor har vi produceret forskellige veganske produkter, der alle har den høje LinusPro-kvalitet.

Er du i tvivl om, hvorvidt det bedste veganske proteinpulver for dig er sojaprotein, risprotein, hampeprotein eller ærteprotein. Så kan du læse mere om de spændende produkter længere nede på siden.

Vegansk proteinpulver – mindst lige så effektivt

Det var tidligere opfattelsen, at plantebaseret proteinpulver var en smule bagefter markedets andre produkter. Det var ganske enkelt ikke på samme niveau i forhold til smag og næring, men dette er dog ikke længere tilfældet.

At opbygge muskelmasse uden brug af kød er ikke bare en slags nødløsning for vegetarer, veganere. I dag er det faktisk en effektiv måde at blive større på. Vegansk proteinpulver fra LinusPro har i særdeleshed tre kvaliteter, nemlig smag, tekstur og mulighederne for at blande produktet op.

Derudover er plantebaseret pulver proppet med vitaminer, mineraler, fibre, omega-3-fedtsyrer, mælkesyrebakterier og grønne tilskud. Derudover er produkterne laktosefri.

Der er med andre ord tale om et kvalitetsprodukt, som på ingen måde hindre træningsresultater.

Yderligere information

Vægt 1000 kg
Størrelse 1 × 11 × 11 cm

Næringsindhold

NÆRINGSINDHOLD:
Smooth Chocolate
Pr. 100 gram
Energi 1575 kJ / 377 kcal
Fedt 11 g
– heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 11 g
– heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 3,0 g
Protein 57 g
Salt 0,20 g

Ingredienser
Vegansk proteinblanding (44% havreprotein, 22% risprotein, 11% hampprotein, 6% ærteprotein), fedtreduceret kakaopulver (8,9%, naturlige aromaer, emulgator (solsikkelecithin), kokosoliepulver, sødestof: sukralose, acesulfam-k. Indeholder sødestoffer