Henrik Duer kostplaner

Hvor stort et vægttab, du kan forvente med 1200 kcal/dag er svært at vurdere, da det bl.a. afhænger af din vægt, aktivitetsniveau og hvor lang tid du har været i gang med dit vægttab m.m. I forhold til 1500 kcal/dag kan du med 1200 kcal/dag forvente et vægttab på 300 g ekstra om ugen.Et vægttab på mere end 1 kg om ugen i gennem kan ikke anbefales:

  1. Det kan gå ud over din muskelmasse specielt, hvis du ikke styrketræner
  2. Det kan påvirke energibidraget fra dagens småbevægelser negativt
  3. Det kan måske påvirke dit stofskifte ekstra hårdt i forhold til et lavere kalorieunderskud
  4. Det er sværere at holde

Alle disse ting går ud over dit vægttab og øger risikoen for, at du tager ekstra meget fedt på efterfølgende. Husk at se bort fra den først uge og normale “væskeudsving”.Det er vigtigt, at du benytter ombytningsmulighederne, så du får tilpasset kostplanen 100 % til dig.

I produktgalleriet til venstre kan du se snap-shots/uddrag af planen.

Har du fødevareallergi? Kostplanerne i shoppen er udarbejdet med almindelige fødevarer – bortset fra PCOS og planen til irritabel tarm. Det betyder at hvis du har allergier eller intolerance, der kræver at du fravælger mange fødevarer, så er en standard kostplan ikke det rigtige valg. Her bør du i stedet kontakte en klinisk diætist, så du er sikret at din kostplan indeholder al den næring, den skal, når du har et begrænset udvalg af fødevarer at vælge imellem.

Scroll til toppen