Whey Proteinpulver

Viser alle 9 resultater

Whey protein (Valleprotein)

Fremstilling af Whey Protein

Valle protein udvindes af almindelig komælk. Proteinfordelingen i sødmælk er ca 20% valleprotein og 80% Kasein protein.

Whey protein (valleprotein) er et overskydende produkt, som fremkommer under processen ved fremstilling af ost. Kvaliteten er i top og det er en af de bedste måder at få sin protein på.

Whey protein produktion
Whey protein produktion

Det gode ved Whey Proteinpulver (Valleproteinpulver)

Whey protein optagetes hurtigt i kroppen, normalt vil optagelsen toppe efter 20 minutter, denne hurtige optagelse gør whey protein ideelt til brug efter styrketræning eller anden fysisk aktivitet.

Den hurtige optagelse af whey protein, og det høje indhold af essentielle aminosyre medføre, at selv i mindre mængder er det yderst effektivt i forbindelse med muskelopbygning.

Whey protein (Valleprotein) er udvundet af mælk, og der vil i de fleste whey proteinpulvere være små mængder laktose. Så hvis man lider af laktoseintolerance skal man være opmærksom på dette eller vælge helt anden proteinkilde som for eksempel Sojaprotein, risprotein, bøfprotein eller æggeprotien, som alle er uden mælkesukkeret laktose.

Godt for kroppen

Whey protein er hurtigt optageligt, og er derfor det optimalt at indtage efter træning. Fordøjligheden ved whey protein er meget høj, højere end de fleste fødevarer og kosttilskud, så det er den optimale måde når kroppen skal have protein efter træning.

Whey protein er spækket med alle de ikke essentielle aminosyrer og samtidig har det også det højeste indhold af aminosyren cystein, som hjælper i biosyntesen af glutathion. Muskelrestitutionen øges af disse aminosyrer, når folk har trænet.

Whey protein har også en høj biologisk værdi. Hvilket giver kroppen de bedste muligheder for at optage og udnytte proteinet. Whey protein er en komplet proteinkilde, da den indeholder alle de essentielle aminosyrer.

Smagvarianter

Whey proteinpulver kan fås i mange forskellige smagsvarianter, så der bør være til alle. De mest populære smage er chokolade, vanilje og jordbær, men smage som lemon, appelsin og pistacie er også anbefalingsværdige.

Brugen af proteinpulver

Man vil oftest indtage valleproteinpulver efter træning. Måden du indtager det på, er ved at blande 35-40g pulver op i 400-500 ml. væske. Dette kan være vand, mælk eller sågar juice afhængig af præference.

Derudover kan valleprotein også benyttes som supplement til måltider, hvor proteinindholdet er lavt. Her benyttes de samme mængder som nævnt ovenfor.

Whey protein giver du kroppen de største muligheder for, at opnå fantastiske resulater for styrke, udholdenhed, muskelstørrelse og energiniveauet. Der findes mange studier, der konkluderer, at Whey protein virker positivt når det drejer sig om sportslige præstationer.