Optimum Nutrition – Nutramino Whey Protein pulver

Nutramino‘s rejse startede i Danmark tilbage i 2002. Siden da er vi vokset til dække Europa og Mellemøsten. Det handlede om passion for at skabe produkter med høj kvalitet og god smag. Dette er stadig deres vision. De har gennem denne passion skabt en stor loyalitet blandt forbrugere og atleter. Hos Nutramino ønsker at inspirere gennem deres produkter.

Nutramino proteinpulver indeholder 100% valleprotein i en gennemtestet og afprøvet kombination af isolat og koncentrat. Kombinationen af valleprotein og en meget lille mængde sukker og fedt, giver dig den helt rigtige kombination, der giver optimale betingelser for at opbygge muskelmasse.

I 2014 blev Nutramino opkøbt af Glanbia, som fortsætter Nutraminos produkter, men nu under navnet “Optimum Nutrition”.

Optimum Nutrition protein indeholder de tre vigtige BCAA, hvilket er L-leucin, L-isoleucin samt L-valin. Disse tre absorberes hurtigt i kroppen, så du hurtigt kan mærke virkningen undertræning og får de resultater du ønsker med din fitnesstræning.

Optimum Nutrition Whey Protein har en blød og lækker smag. Det bedste resultat får du ved at blande den med mælk, da det giver en dejlig og naturlig smagsoplevelse.

Køb Optimum Nutrition (Nutramino) proteinpulver fra udvalgte danske forretninger

Banana Cream Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 900 g
kr. 279,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 450g
kr. 169,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 450g
kr. 169,00
Bodyman
Strawberry Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 900 g
kr. 279,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey (900 g) - Proteinpulver
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey (900 g) Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey er i flere år i træk blevet kåret som det bedste proteinpulver i verden.
kr. 299,00
Muscle House
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey (450 g) - Proteinpulver
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey (450 g) Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey er i flere år i træk blevet kåret som det bedste proteinpulver i verden.
kr. 179,00
Muscle House
Double Rich Chocolate Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 899 g
kr. 279,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Isolate (930 g)
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Isolate Optimum Nutrition Gold Standard 100% Isolate er et valleproteinpulver af højeste kvalitet.
kr. 389,00
Muscle House
Vanilla Ice Cream Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 2,28kg
kr. 569,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey (2270 g) - Proteinpulver
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey (2270 g) Optimum Nutrition Gold Standard 100% Wheyer i flere år i træk blevet kåret som det bedste proteinpulver i verden.
kr. 599,00
Muscle House
Strawberry Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Delicious 2,28kg
kr. 569,00
Bodyman
Extreme Milk Chocolate Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 896 g
kr. 279,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 465g
kr. 169,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant (664 g)
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant (664 g) Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant er et plantebaseret proteinpulver til dig, der bekymrer dig om, hvad du spiser og hvor de næringsstoffer du spiser kommer fra.
kr. 269,00
Muscle House
Vanilla Ice Cream Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey 900 g
kr. 279,00
Bodyman
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein (924 g)
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein (924 g) Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein (924 g) er et langsomt optageligt proteinpulver, der giver en langvarig proteinkilde til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.
kr. 299,00
Muscle House

Nutramino proteinpulver varianter


Nutramino Protein pulver kan købes i forskellige størrelser fra 500g til 1800g og fås i mange lækre smagsvarianter; Delicious Chocolate, Tasty Vanilla, Strawberry Dream, Chocolate Peanut Butter og Creamy Chocolate & Banana.

Nutramino Protein Whey isolate & concentrate

Whey Isolate and Concentrate

For at blive større, stærkere, hurtigere eller slankere er du nødt til at opbygge muskler. Du bygger muskler ved at træne og give dine muskler protein. Når du træner, presser du dine muskler, så de er tvunget til at vokse sig stærkere. Du opnår størst succes, når du sørger for at få protein inden for 30 minutter efter træning.

Nutramino Protein indeholder 100% valleprotein i en udvalgt kombination af ultrafiltreret isolat og koncentrat. Kombinationen af valleprotein og kun en minimal mængde sukker og fedt giver dig de helt rigtige byggesten til at opbygge ren muskelmasse. Nutramino Protein er rig på de tre vigtige BCAAs; L-leucin, L-isoleucin samt L-valin og absorberes hurtigt i kroppen, så du får de resultater, du træner for at opnå.

Anvendelse
Inden 30 minutter efter træning i forbindelse med opbygning og toning af musklerne, som en del af en kontrolleret dagskost eller som et proteinholdigt mellemmåltid. Perfekt til dig, som ønsker at spare på kulhydraterne.

Brugsanvisning & dossering
Bland 1 scoop (28g pulver) med 150-200 ml vand i en shaker og ryst godt. Tilføj mere eller mindre vand for at finde din favorit konsistens.

Du kan også:

+ Opgradere til flere scoops, hvis du træner hårdere end normalt
+ Mixe Nutramino Protein med mælk i stedet for vand for en fyldigere smag og konsistens
+ Gøre det nemt! Hæld pulveret i din shaker hjemmefra og tilføj koldt vand, når du ønsker at drikke det
+ Bage lækre proteinpandekager m.m. Find inspiration på www.nutramino.com/recipes

Nutramino Protein Smagsvarianter

Creamy Chocolate & Banana

Nutramino Protein 1,8kg – Creamy Chocolate & Banana har en blød og lækker smag. Det bedste resultat får du ved at blande den med mælk, da det giver en dejlig og naturlig smagsoplevelse. Personligt bruger jeg altid Nutramino cremet banan og chokolade lige efter træning. Hvis du blander Creamy Chocolate & Banana med vand så sørg for at vandet er iskoldt.

Caramel

Nutramino Protein 1,8kg – Caramel har en lækker og afrundet smag af karamel, der giver dig en god smagsoplevelse hver gang. Du får klart det resultat, hvis du blander Karamel varianter med mælk, men du kan sagtens også blande din shake med vand. Personligt bruger jeg altid Nutramino caramel til pandekagedejen i weekenden.

Strawberry Dream

Nutramino Protein 1,8kg – Strawberry Dream har en lækker og afrundet smag af Jorbær, der giver dig en god smagsoplevelse hver gang. Bland Jorbær Drøm med mælk og drik din shake som et lækkert mellemmåltid eller til dessert som en cremet milkshake. Du kan med fordel også blande Strawberry Dream med vand, hvis du ikke ønsker de ekstra kalorier.

Chocolate Peanut Butter

Nutramino Protein 1,8kg – Chocolate Peanut Butter har en lækker og afrundet smag, der giver dig en god smagsoplevelse. Chokolade jordnød smør kan med fordel bruges som måltid eller mellemmåltid, da den fed og kraftig i smagen og giver dig en stor mæthedsfølelse. Det bedste resultat får du ved at blande Chocolate Peanut Butter med koldt mælk, da blanding med vand ofte ikke giver en dejlig smag.

Delicious Chocolate

Nutramino Protein 1,8kg – Delicious Chocolate har en skøn, skarp og rund smag af chokolade, der giver dig en god smagsoplevelse og du føler nærmest du snyder lidt. Lækker chokolade kan du med fordel bruge når du bager kager eller laver hjemmelavet is. Det giver en dejlig og blød smag uden for mange dårlige sødemidler. De fleste jeg taler med bruger dog mest Delicious Chocolate under eller efter træning, hvor den blandes med koldt vand.

Tasty Vanilla

Nutramino Protein 1,8kg – Tasty Vanilla har en rund og blød smag af vanilje, smagsoplevelse kan nogle gange fæles lidt svag, hvis du er vandt til de mere kraftige varianter. Brug for eksempel den lækre vanilje smag som lidt drys på din ymer om morgenen, det giver et dejligt pift og en god start på dagen. Tasty Vanilla kan naturligvis også bruges på helt normalt vis og blandes i en shaker efter din træning. Du vil opleve at en blanding med vand giver en lidt svag smag, men har naturligvis samme effekt for din træning og krop.

Optimum Nutrition proteinpulver 100% Whey Gold Standard

Whey Gold Standard er verdens mest solgte.

• Hydrolyserede vallepeptider
• Hurtig optagelse i kroppen
• God smag og muskelopbyggende

Ved hjælp af sofistikerede metoder kan valle “isoleres” fra råvarens uønskede indhold som fedt, kolesterol og laktose, for så til slut at give et valleprotein som er mere end 90% protein! Denne reneste form kaldes valleisolat (WPI) og er den mest forekommende ingrediens i 100% Whey Gold Standard. Dette er blot ét eksempel som viser, at der ikke bliver anvendt nogen billige råvarer. Dette er for at du som kunde, skal få det absolut bedste produkt, som findes!

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard var et af de første produkter, som blev instantiseret (bevirker at produktet bliver letopløseligt). Til og med i dag findes der få produkter som er så instantiseret som 100 % Whey Gold Standard. Det er derfor produktet opløses så let, og ikke danner klumper.

Med 100% Whey Gold Standard er proteinindholdet blevet forhøjet yderligere. Variationer kan dog forekomme mellem de forskellige smagsvarianter, eftersom der bliver tilsat forskellige smagsstoffer, for at sikre den helt rigtige smag! Indholdet af protein ligger mellem 79-82%.

Med 100% Whey Gold Standard får du endelig et velsmagende proteinprodukt med stor variation af forskellige smage.

Tilsat enzymer som sikrer lettere optag og nedbrydning, flere vallepeptider, højt indhold af Glutamin og forgrenede aminosyrer (BCAA) – listen er lang! Men det som gør 100% Whey Gold Standard til et referenceprodukt for andre proteinprodukter, strækker sig længere end til de ingredienser som er inkluderet i hver forpakning!

Dosering: Indtag en scoop (ca. 30 g) 2-3 gange pr. dag. F.eks. om morgenen og efter træning.

Doseringer per forpakning:
• 909 gram: 30 doseringer
• 2.273 gram: 75 doseringer
• 4.545 gram: 151 doseinger

Nutramino Protein Smagsvarianter

Chocolate

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard var et af de første produkter, som blev instantiseret (bevirker at produktet bliver letopløseligt). Til og med i dag findes der få produkter som er så instantiseret som 100 % Whey Gold Standard. Det er derfor produktet opløses så let, og ikke danner klumper. Chocolate har en super dejlig smag af chokolade og kan blandes med god resultat både med vand og mælk.

Strawberry

I 100% Whey Gold Standard Strawberry er proteinindholdet blevet forhøjet yderligere. Variationer kan dog forekomme mellem de forskellige smagsvarianter eftersom der bliver tilsat forskellige smagsstoffer som jordbær, chokolade og vanilje, for at sikre den helt rigtige smag. Indholdet af protein ligger mellem 79-82%. Nutramino Gold Standard Whey Protein 900g – Strawberry varianten er fantastisk velsmagende blandet med mælk.

Vanilla

Nutramino Gold Standard Whey Protein 900g – Vanilla varianten er fantastisk velsmagende blandet med mælk. Den har en dejlig naturlig og blød smag. Vanilje varianten kan også blandes med vand og bruges til mad lavning. Personligt er Vanilla mit første valg efter træning eller som et hurtigt og nemt mellemmåltid. Den klumper aldrig hvilkent oplevelsen god hver gang du bruger denne variant i en shaker.

Scroll til toppen