Proteindrikke

Viser 1–20 af 27 resultater

En proteindrik er en let måde at få dit indtag af protein i forbindelse med træning eller udøvelse af sport.

Du kan naturligvis lave din egen proteindrik ved at blande eksempelvis whey proteinpulver med vand eller mælk. Eller hvis du er veganer, så vælge et vegansk proteinpulver. Til tider kan det dog været bekvemt med en færdigblandet proteindrik lige til at indtage.

Færdigblandede proteindrikke med højt indhold af protein og aminosyrer

Hos Proteindeal.dk findes du et stort udvalg af færdigblandede proteindrikke, som er nøje udvalgt blandt de mange, som findes på markedet. Disse drikke har et højt indhold af protein, som er balanceret i forhold til typisk styrketræning og kan indtages både før og efter træningen. Sammenholdt med et fornuftigt indhold af amonisyrer, så vil disse proteinshakes ikke kun hjælpe med at styrke dine muskler, men også forbedre din træning samt din restitution af kroppen.

Mange smagsvarianter blandt protein shakes

Da smagsløg er individuelle, så tilbyder vi en lang række forskellige smage i de proteindrikke, som du finder her på siden. Det kan være chokolade, hindbør, mango, æble eller appelsin. De fleste proteinshakes indeholder lidt eller intet sukker og fedt, så du kan med god samvittighed indtage disse på før, under og efter træningen for at opnå den bedste effekt.

Billig proteinshake

Det er klart, at færdigblandede produkter som proteinshakes er dyrere end pulver, som du selv blander med vand eller mælk. Stadigvæk sørger vi for at du kan finde de billigste proteindrikke her på siden, da vi sammenligner prisen blandt en lang række danske webforhandlere af netop den drik og variant, som du ønsker.