Proteinpulver

Proteinpulver fås i mange udgaver. Nedenfor finder du henvisning til produkter og yderligere information.

Whey Protein

Whey proteinpulver

Whey proteinpulver eller valleproteinpulver, som det hedder på dansk er proteinpulver fremstillet af mælk. Protein fra whey protein pulver optages hurtigt i kroppen. Det er den mest solgte type proteinpulver i Danmark og findes i et utal af varianter. Find mere information og produkter via knappen nedenfor.


Kaseinprotein

Kasein protein pulver

Kasein (Casein) er et protein i mælk ligesom valleprotein (whey protein). Hvor valleprotein udgør 20% af den samlede proteinmængde i mælk, udgør kasein 80%. Kasein er et protein, som optages langsomt. Grundet kaseinproteins kaseins komplekse koagulationsevne, så strækker optagelsen af kaseinprotein sig typisk over 6-8 timer. Populært sagt, så danner det klumper i maven og er derved længere tid om at blive omsat. Køb Kasein protein og find mere information.


BCAA

BCAA pulver

BCAA er et af de mest benyttede kosttilskud blandt sportsudøvere. BCAA er typisk lavet i den ideelle BCAA 2:1:1 ratio, der sikrer dig den bedste og mest optimale aminosyrefordeling.


Weight Gainer

Weight Gainer

Weight Gainer henvender sig primært til sportsfolk der ønsker at opbygge muskelmasse og som har svært ved at opnå det nødvendige kalorieoverskud via almindelig kost. Weight gainer er en blanding af proteinpulver og kulhydrat, der kan tilføre ekstra kalorier til din daglige kost. Det er særligt nem måde at tilføre ekstra kalorier på. Find yderligere information og produkter fra udvalgte danske webshops via link nedenfor.


Vegansk proteinpulver

vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver er blevet populært blandt mange sportsudøvere. Der er blandt andet mulighed for at få dækket dit proteinbehov med ærteprotein, sojaprotein eller risprotein. Læs mere om de forskellige proteinkilder i vegansk proteinpulver og find udvalgte produkter hos danske forhandlere.

Scroll til toppen