Bedste hjemmetræningsudstyr

Find det bedste fitness udstyr til hjemmetræning her. Stort udvalg af løbebånd, stepmaskiner, kondicykler, håndvægte, cross trainer og andet tilbehør. Let søgning blandt mærke, modeller, type og andre egenskaber.

Løbebånd

Er du på udkig efter et løbebånd til hjemmet eller måske vil du gerne fortsætte med indendørs løbetræning om vinteren. Vi har samlet løbebånd fra en lang række producenter, og du finder løbebånd til hjemmebrug, såvel som løbebånd til professionelt brug som i eksempelvis et fitness center. Find et løbebånd, som passer til netop dine behov om de så er bjerggang, pulsmåling, musiktilslutning eller andet. Der findes også sammenklappelige løbebånd, som flere af eksempelvis modellerne fra UNO Fitness tilbyder. Er I flere, som skal benytte løbebåndet, så anbefaler vi at du betaler lidt mere for løbebåndet, da særligt slid kan være slemt på meget billige løbebånd.

Rene Sørensen, ejer af Hallundbæk Fitness, har anbefalet U.N.O Fitness Løbebånd Flex Run 1.8 som bedste løbebånd til hjemmebrug. “Dette løbebånd kombiner solid kvalitet med fornuftig hastighed og hældningsmuligheder til de fleste. Derudover har det masser af tilslutningsmuligheder både med håndpulssensor, USB og Bluetooth og er sammenklappeligt.“, udtaler Rene Sørensen.

Find 3 af markedet bedste tilbud på løbebånd netop nu

CrossTrainer

Har du problemer med knæ eller led, så kan en Eclipse eller Cross Trainer være et rigtig godt alternativ til løbebåndet. Forbrændingen på en cross trainer er dog noget mindre en på løbebånd. Du kan derimod typisk kan du træne længere og den fylder noget mindre end et løbebånd i hjemmet. Mange installerer typisk en skærm til at se en TV serie, mens der trænes på cross/eclipse maskinen. Hvorvidt du skal investere en en dyr eller billig cross trainer handler klart om, hvor meget du har tænkt dig at benytte den. Hvis du vælger en billig cross trainer, så skal du være opmærksom på, at balancen og modstanden måske ikke fungerer lige så glat som du er vant til den fra en professionel cross trainer. Har du derfor tænkt dig at benytte denne rigtig meget eller at hele familien skal benytte den, så anbefales det at du som minimum investerer i en semi professionel cros trainer (Eclipse trainer).

Romaskine

En romaskine er muligvis den maskine, som giver den bedste overall træning af kroppen. Af denne grund vil det være smart for dig, som kun har plads til en maskine i hjemmet at købe netop en romaskine. Vi har samlet nogle af de bedste romaskiner til dig på denne side, og du kan både finde en billige romaskiner til hjemmet samt et udvalg af semi- og professionelle romaskiner. Du kan med fordel vælge en af de modeller, som kan klappes sammen efter brug, således den ikke står og fylder i hjemmet, når den ikke benyttes.

3 super tilbud på romaskiner lige nu – største procentvise besparelse

Motionscykel / Kondicykel

Kondicyklen eller motionscyklen er også en populært maskine til hjemmet efter man har drukket for meget vin til julemaden gennem december måned. Gennem tiderne har mange kvinder og mænd købt en dyr eller billig motionscykel til hjemmet. Gennem de seneste årtier er siddecykler også blevet populære, men man skal være opmærksom på at disse træner overkroppen i langt mindre grad end en almindelig kondicykel. Med udviklingen af internet og computer findes der i dag modeller, hvor du kan konkurrere mod andre rundt omkring i verden. Her kan man eventuelt dyste på en cykeltur op ad Alpe d’Huez eller et andet kendt bjerg fra Tour de France.

Stepmaskine

Stepmaskinen blev meget populær fra 90’erne og frem til i dag. Stepmaskinen er for dig, som ønsker faste baller og lår. Stepmaskinen findes i modeller, som fylder næsten ingenting og kan skubbes ind under sofaen eller sengen. Af samme årsag er den blevet meget populær i hjemmet og kontoret. Du kan forbrænde masser af kalorier på en stepmaskine mens du ser et par afsnit af din ynglingsserie eller en god film. Typisk starter prisen på en stepmaskine til hjemmet på omkring 500 kroner, mens professionelle step- og trappemaskiner kan koste helt op mod 50.000 kroner for for topmodellerne.

Håndvægte

Håndvægte fylder ikke meget i hjemmet og er derfor optimal tilkøb til eksempelvis pulstræningsmaskiner. Her finder du håndvægte med forskellige vægt og til billige priser. Du kan også finde mere professionelle håndvægte, som minder om den, som du benytter i træningscentre. Dog er der virkelig tale om begrænset slid på håndvægte, så du kan sagtens købe nogle relativt billige håndvægte, og du skal primært blot være opmærksom på håndtagene, som de løftes i.

Airbike / Assualt bike

En Airbike, også kaldet assualt bike har fået et come back de senere år og blevet populært udstyr til hjemmefitness eller fitness til kontoret. En Airbike mindre mest af alt om en fusion af motionscyklen og cross traineren. Det er en cykel, hvor du får overkroppen i gang angriber stående, deraf navnet assualt bike. En airbike giver en optimal eksplosiv cardio træning, da den netop indbyder til denne intervaltræning af høj intensitet. Vi har fundet en række udvalgte air bikes til dig, som ønsker at træne hjemme eller på kontoret. Du kan købe billige airbikes til hjemmetræning samt mere professionelle som tåler mere slid.

Måtter, bolde, elastikker og andet træningsudstyr

Som supplement til dine andre større træningsmaskiner kan du med fordel finde øvelser til udstrækning eller yoga, hvor du har bruge for nogle billige træningsmåtter, bolde eller andet. Også her er der stor forskel på kvaliteten. Særligt træningsbolde kommer i forskellig kvalitet og styrke, hvilket du skal overveje inden køb. Du kan typisk finde gode tilbud på træningsudstyr af denne slags. Alternativt kan du sagtens finde disse produkter billigt hos butikker i udlandet, men du skal selvfølgelig tænke over eventuel told og moms samt fragt. Her på siden har tilføjet et udvalg måtter, bolde, træningselastikker og andet tilbehør.

Scroll til toppen