Find det bedste fitness udstyr til hjemmetræning her. Stort udvalg af løbebånd, stepmaskiner, kondicykler, håndvægte, cross trainer og andet tilbehør. Let søgning blandt mærke, modeller, type og andre egenskaber.

Bodytone DU20 Motionscykel
Bodytone DU20 Motionscykel er en elektronisk motionscykel i en høj kvalitet og med høj ydeevne. Den har en bred sadel med justering både vandret og lodret.
hos Apuls
Concept2 BikeErg PM5 Motionscykel
Concept2 BikeErg PM5 er en nytænkende motionscykel. Kvaliteten er i top og modstand med luft. Luftmodstanden giver dig en ubegrænset udfordring.
hos Apuls
Gymleco LN7 Løbebånd
Gymleco LN7 løbebåndet er fremstillet i den bedste kvalitet og har nogle ekstreme funktioner. Du kan løbe op til 25km/t og tilslutte en tablet via bluetooth.
hos Apuls
Tunturi Platinum Pro Treadmill Løbebånd
Tunturi Platinum Pro Løbebånd er et professionelt løbebånd, med en utrolig stærk motor. Du får en 15" TFT-LCD skærm med LED lys, hvor du let kan styre funktioner.
hos Apuls
U.N.O Fitness TR 6000 Pro
Med TR 6000 fra UNO Fitness får du et fantastisk løbebånd med mulighed for at justere både hastighed og hældning. Mulighed for tilslutning af pulsmåler og musik.
hos GetBig
U.N.O Fitness RUN FIT 3.0
RUN FIT 3.0 er et godt løbebånd til vintermånederne, hvor træningen skal holdes ved lige. Den giver dig mulighed for at måle kropsfedt.
hos GetBig
Tunturi Platinum PRO AirBike
Tunturi Platinum PRO AirBike er en mellemting mellen en crosstrainer og en motionscykel. Den er dog hårdere i brug end en crosstrainer og en motionscykel.
hos Apuls
ODIN B8 Bluetooth Motionscykel
ODIN B8 Motionscykel er udstyret med Bluetooth, så du let kan tilslutte din tablet (ipad eller android) samt din mobiltelefon til cyklen.
hos Apuls
ODIN B300 Motionscykel
ODIN B300 er en yderst stabil motionscykel, som giver dig en høj værdi for pengene. B300 motionscykel er brugervenlig model, der kan give dig en god træning.
hos Apuls
Hammer CleverFold RC5 Motionscykel
Hammer CleverFold RC5 Motionscykel er i familie med Cleverfold crosstrainerne som kan pakkes sammen, så de ikke fylder særlig meget. Mange gode funktioner.
hos Apuls
inSPORTline Omahan UB Motionscykel
inSPORTline Omahan UB Motionscykel det perfekte valg til dig, der søger en særdeles robust og proffessionel motionscykel med 12 forudindstillede programmer.
hos FitnessSupply
Xbike Light Motioncykel
Xbike Light foldbare motionscykel er ideel til dig, der vil spare plads i din leglighed eller hus. Skærm med tid, afstand, hastighed og forbrændte kalorier.
hos FitnessSupply
Hop-Sport HS-100H Solid Motionscykel
Hop-Sport HS-100H Solid Motionscykel er en elektrisk justerbar cykel, specialdesignet til en effektiv og intens træning i hjemmet.
hos FitnessSupply
inSPORTline Pro Air Bike
inSPORTline Pro AirBike er en moderne cardio-maskine, der giver brugeren mulighed for at træne i eget tempo, dvs. du behøver ikke selv at justere modstanden.
hos Apuls
inSPORTline Gemini B200 Motionscykel
inSPORTline Gemini B200 Motionscykel er en motionscykel perfekt til professionelt hjemme brug eller ethvert fitnesscenter. Skærm med kalorie, tid, watt etc.
hos FitnessSupply
NoName Løbebånd med computer
Perfekt til hjemmetræning når du har tid og lyst og uanset vejret udenfor. Du får et løbebånd i en god kvalitet til en rigtig fornuftig pris.
hos GetBig
Bodytone ZROB Airbike
Bodytone ZROB Airbike er udviklet specielt til kardiovaskulær træning, især til HIIT eller højintensitetsinterval træning.
hos Apuls
U.N.O Fitness LTX 5 PRO
LTX 5 PRO løbebånd kommer med 3 færdige programmer og 10 forskellige profiler. Den har 6 hastigheder og hældinger som styres via LCD skærmen.
hos GetBig
U.N.O Fitness Flex Run 1.8
Flex Run 1.8 er et lækkert løbebånd med alle de funktioner, som behøves til et kvalitets hjemme- eller kontorfitness.
hos GetBig
ODIN A10 Airbike
DIN A10 Airbike er til dig, som ønsker effektiv udholdenhedstræning på det højeste niveau.
hos Apuls
ODIN B500 Motionscykel
ODIN B500 Motionscykel er en yderst solid motionscykel, til en rigtig god pris. Den har indbygget Bluetooth til tablet/telefon opkobling.
hos Apuls
Hop Sport HS-090H Apollo Motionscykel
Hop Sport HS-090H Apollo Motionscykel er udstyret med en computer med Bluetooth-funktion og pulsmåling. Tablet- eller telefonholder.
hos FitnessSupply
Titan Life PRO B77 Airbike
Titan Life PRO B77 Airbike assault bike, som giver en utrolig effektiv træning og forbrænding. Indbygget pulsmodtager og der medfølger et trådløst pulsbælte.
hos Apuls
U.N.O Fitness TR 3.0
Overskueligt display og de mange forskellige valgmuligheder gør TR300 til et meget velegnet løbebånd. Du får LCD skørm med promatrix til optimering af din træning.
hos GetBig
inSPORTline inCondi UB600i Motionscykel
inSPORTline inCondi UB600i motionscykel er en fremragende udstyret og pålidelig motionscykel, der i høj grad følger med tidens teknologiske tendenser.
hos FitnessSupply
Runner 2011/TJO Ortopædisk Programmerbar Løbebånd
Runner 2011/TJO Ortopædisk løbebånd til genoptræning. Gelænderet sikrer stabilitet og balance under træningen, så alle kan være med.
hos Apuls
LifeSpan TR8000i Medicinsk Løbebånd
TR8000i løbebånd er bygget på en stålkonstruktion med specifikke medicinske egenskaber. Løbebåndet er et medicinsk godkendt løbebånd specielt designet til rehabilitering.
hos Apuls
Tunturi Platinum 3.0 PRO Løbebånd
Tunturis Platinum 3.0 PRO Løbebånd er et proffessionelt løbebånd, der absolut har alt hvad du har behov for i et løbebånd til din træning.
hos Apuls
Christopeit TM2 Spirit
Spirit TM 2 løbebånd giver dig mulighed for et komfortabelt løbetræning, lige meget hvordan vejret udenfor ser ud. Den har vibrationsdæmpende løbeflade.
hos GetBig
ODIN B6 Motionscykel
Odin B6 er stabil og fremstillet af de bedste komponenter i prisklassen. Computeren viser tid, puls, hastighed, distance, kalorier, watt samt modstandsniveau.
hos Apuls
Bodytone DU10 Motionscykel
Bodytone DU10 Motionscykel har LED display der viser tid, distance, kalorier, hastighed og puls. Der er indbyggede pulssensorer i håndtagene.
hos Apuls
Gymleco LN6 Løbebånd
Gymleco LN6 er et yderst innovativt løbebånd, med smarte funktioner, som eks. bluetooth. Løbebåndet kan løbe op til 20 km/t og have en stigning på op til 22%.
hos Apuls
Hop-Sport HS-095H Strike Motionscykel
Hop-Sport HS-095H Strike Motionscykel er en elektronisk justerbar motionscykel, der er den perfekte motionscykel til hjemmet.
hos FitnessSupply
U.N.O Fitness TR 4.0
TR 400 er et meget bruger venligt løbebånd med gode muligheder at måle din puls og intensitet. Blue-blackligt displayet giver mange gode overskuelige valgmulighder.
hos GetBig
Nordic Fighter Airbike
Nordic Fighter Airbike er fremstillet i en yderst professionel kvalitet og passer perfekt til crossfit centre. Modstanden øges når du øger tempoet.
hos Apuls
DK City T-22 Løbebånd
Løbebåndet fra DK City er et super løbebånd af en rigtig høj kvalitet. Løbeoverfladen er meget komfortabel og giver dig en fornøjelige træningsoplevelse.
hos Apuls
U.N.O Fitness LTX 6 PRO
LTX 6 PRO er et professinelt løbebånd der kommer med HRS system foor at styre hastighed og hældning. Blue-blackligth LCD multifunktionsskærm
hos GetBig

Løbebånd

Er du på udkig efter et løbebånd til hjemmet eller måske vil du gerne fortsætte med indendørs løbetræning om vinteren. Vi har samlet løbebånd fra en lang række producenter, og du finder løbebånd til hjemmebrug, såvel som løbebånd til professionelt brug som i eksempelvis et fitness center. Find et løbebånd, som passer til netop dine behov om de så er bjerggang, pulsmåling, musiktilslutning eller andet. Der findes også sammenklappelige løbebånd, som flere af eksempelvis modellerne fra UNO Fitness tilbyder. Er I flere, som skal benytte løbebåndet, så anbefaler vi at du betaler lidt mere for løbebåndet, da særligt slid kan være slemt på meget billige løbebånd.

Rene Sørensen, ejer af Hallundbæk Fitness, har anbefalet U.N.O Fitness Løbebånd Flex Run 1.8 som bedste løbebånd til hjemmebrug. “Dette løbebånd kombiner solid kvalitet med fornuftig hastighed og hældningsmuligheder til de fleste. Derudover har det masser af tilslutningsmuligheder både med håndpulssensor, USB og Bluetooth og er sammenklappeligt.“, udtaler Rene Sørensen.

Cross trainer

Har du problemer med knæ eller led, så kan en Eclipse eller Cross Trainer være et rigtig godt alternativ til løbebåndet. Forbrændingen på en cross trainer er dog noget mindre en på løbebånd. Du kan derimod typisk kan du træne længere og den fylder noget mindre end et løbebånd i hjemmet. Mange installerer typisk en skærm til at se en TV serie, mens der trænes på cross/eclipse maskinen. Hvorvidt du skal investere en en dyr eller billig cross trainer handler klart om, hvor meget du har tænkt dig at benytte den. Hvis du vælger en billig cross trainer, så skal du være opmærksom på, at balancen og modstanden måske ikke fungerer lige så glat som du er vant til den fra en professionel cross trainer. Har du derfor tænkt dig at benytte denne rigtig meget eller at hele familien skal benytte den, så anbefales det at du som minimum investerer i en semi professionel cros trainer (Eclipse trainer).

Romaskine

En romaskine er muligvis den maskine, som giver den bedste overall træning af kroppen. Af denne grund vil det være smart for dig, som kun har plads til en maskine i hjemmet at købe netop en romaskine. Vi har samlet nogle af de bedste romaskiner til dig på denne side, og du kan både finde en billige romaskiner til hjemmet samt et udvalg af semi- og professionelle romaskiner. Du kan med fordel vælge en af de modeller, som kan klappes sammen efter brug, således den ikke står og fylder i hjemmet, når den ikke benyttes.

Motionscykel / Kondicykel

Kondicyklen eller motionscyklen er også en populært maskine til hjemmet efter man har drukket for meget vin til julemaden gennem december måned. Gennem tiderne har mange kvinder og mænd købt en dyr eller billig motionscykel til hjemmet. Gennem de seneste årtier er siddecykler også blevet populære, men man skal være opmærksom på at disse træner overkroppen i langt mindre grad end en almindelig kondicykel. Med udviklingen af internet og computer findes der i dag modeller, hvor du kan konkurrere mod andre rundt omkring i verden. Her kan man eventuelt dyste på en cykeltur op ad Alpe d’Huez eller et andet kendt bjerg fra Tour de France.

Stepmaskine

Stepmaskinen blev meget populær fra 90’erne og frem til i dag. Stepmaskinen er for dig, som ønsker faste baller og lår. Stepmaskinen findes i modeller, som fylder næsten ingenting og kan skubbes ind under sofaen eller sengen. Af samme årsag er den blevet meget populær i hjemmet og kontoret. Du kan forbrænde masser af kalorier på en stepmaskine mens du ser et par afsnit af din ynglingsserie eller en god film. Typisk starter prisen på en stepmaskine til hjemmet på omkring 500 kroner, mens professionelle step- og trappemaskiner kan koste helt op mod 50.000 kroner for for topmodellerne.

Håndvægte

Håndvægte fylder ikke meget i hjemmet og er derfor optimal tilkøb til eksempelvis pulstræningsmaskiner. Her finder du håndvægte med forskellige vægt og til billige priser. Du kan også finde mere professionelle håndvægte, som minder om den, som du benytter i træningscentre. Dog er der virkelig tale om begrænset slid på håndvægte, så du kan sagtens købe nogle relativt billige håndvægte, og du skal primært blot være opmærksom på håndtagene, som de løftes i.

Airbike / Assualt bike

En Airbike, også kaldet assualt bike har fået et come back de senere år og blevet populært udstyr til hjemmefitness eller fitness til kontoret. En Airbike mindre mest af alt om en fusion af motionscyklen og cross traineren. Det er en cykel, hvor du får overkroppen i gang angriber stående, deraf navnet assualt bike. En airbike giver en optimal eksplosiv cardio træning, da den netop indbyder til denne intervaltræning af høj intensitet. Vi har fundet en række udvalgte air bikes til dig, som ønsker at træne hjemme eller på kontoret. Du kan købe billige airbikes til hjemmetræning samt mere professionelle som tåler mere slid.

Måtter, bolde, elastikker og andet træningsudstyr

Som supplement til dine andre større træningsmaskiner kan du med fordel finde øvelser til udstrækning eller yoga, hvor du har bruge for nogle billige træningsmåtter, bolde eller andet. Også her er der stor forskel på kvaliteten. Særligt træningsbolde kommer i forskellig kvalitet og styrke, hvilket du skal overveje inden køb. Du kan typisk finde gode tilbud på træningsudstyr af denne slags. Alternativt kan du sagtens finde disse produkter billigt hos butikker i udlandet, men du skal selvfølgelig tænke over eventuel told og moms samt fragt. Her på siden har tilføjet et udvalg måtter, bolde, træningselastikker og andet tilbehør.