Hvis du gerne vil være større, stærkere, slankere er muskelopbygning proteinpulver det vigtigste redskab du har.

Ved at give dine muskler Nutramino protein pulver giver du dem de bedste betingelser. Du skal naturligvis kombinerer med træning. Under hård fysisk træning presser du dine muskler, så tvinges til at vokse og blive stærkere.

Du vil altid opnå hurtigere og bedre resultater ved indtage Nutramino Proteinpulver både før og efter træning.

Nutra 900g chokolate

Nutramino Protein 

Nutramino proteinpulver indeholder 100% valleprotein i en gennemtestet og afprøvet kombination af isolat og koncentrat. Kombinationen af valleprotein og en meget lille mængde sukker og fedt, giver dig den helt rigtige kombination, der giver optimale betingelser for at opbygge muskelmasse.

Nutramino protein indeholder de tre vigtige BCAA, hvilket er L-leucin, L-isoleucin samt L-valin. Disse tre absorberes hurtigt i kroppen, så du hurtigt kan mærke virkningen undertræning og får de resultater du ønsker med din fitnesstræning.

Nutramino Whey 100 varianter:

Nutramino protein Whey Gold Standard

ChocolateDKK279,00
StrawberryDKK279,00
VanillaDKK279,00

Nutramino Protein WHEY ISOLATE & CONCENTRATE

CaramelDKK299,00 DKK279,00
Chocolate Peanut ButterDKK299,00 DKK279,00
Creamy Chocolate & BananaDKK299,00 DKK289,00
Delicious ChocolateDKK299,00 DKK289,00
Stracciatella DeluxeDKK299,00 DKK279,00
Strawberry DreamDKK299,00 DKK289,00
Tasty VanillaDKK299,00 DKK289,00

Livsnødvendigt næringsstof

Protein er et livsnødvendigt næringsstof, der nødvendig i opbygningen og vedligeholdelsen af organismens og kroppens processer.

Kroppen nedbryder proteinet til aminosyrer, som udskilles via leveren. Udskillelsen sker sker til blodbanerne, hvor det finder vej til de steder hvor opbygningsprocessen er igang.

Proteiner indeholder 20 aminosyrer, 8 af disse aminosyrer er essentielle for kroppen, da den ikke selv kan danne dem. De essentielle aminosyrer skal tilføres kroppen via kosten eller proteinpulver.

De rigtige brændstoffer

I forbindelse med cardiotræning forbrænder kroppen først kulhydrater og derefter fedt. Der forbrændes også en lille del protein under cardiotræning, men det er kun en meget lille procentdel af det samlede energiforbrug.

Nutramino protein er godt ved hård udholdenhedstræning.

Udholdenhedstræning

Ved hård Udholdenhedstræning er behovet for protein ca. 50% større end ved normal fitnesstræning. Det ekstra protein bruges bl.a. til dannelse af en øget mængde enzymer, kapillærer (små blodårer) og hæmoglobin samt genopbygning af tabt muskelmasse.

Der er mange faktorer der gør sig gældende i forhold til hvor meget protein du skal indtage. De vigtigste er Alder, køn, træningsmængde og intensitet. Kroppen har har brug for protein til opbygge muskler over hele dagen, så for at den kan yde mest muligt skal du fordele dit indtag jævnt og dagen.

Ved brug af Nutramino proteinpulver kan du med fordel indtage ekstra protein lige før din træning. Det giver kroppen optimale muligheder for at få noget ud af træningen.

Anvendelse af kosttilskud

Hvis kroppen skal have de mest optimale betingelser for at yde, skal man være meget omhyggelig med at kost og væske både før og efter træning. Nutramino protein hjælper dig på vej til en balanceret krop der har de nødvendige byggesten og energi til træningen.

Måltiderne lige før og efter en træning spiller en stor rolle for din præstationsevne i næste træningssession, som måske allerede ligger et par dage efter.

Husk at kulhydrat leverer energi til musklerne, så de kan arbejde, og Nutramino proteinpulver sørger for, at musklerne opbygges og vedligeholdes.

For udholdenhedstræning som marathon og triatlon, der har træningssessioner på over en time, kræver det meget præcis indtag af energi og protein.

Energi af Nutramino protein

Energiunderskud i kroppen vil give dig et større behov for protein. Du nedbryder den protein du har i kroppen, hvis du ikke får protein nok. Det kan betyde at du samtidig også nedbryder dine muskler. Begge dele har en stor effekt på ydeevnen og opbygningen af musklerne.

Brændstof til musklerne

En muskel kan spændes op eller den kan slappe af, den kræver kun brændstof når den spændes op. Musklerne bruger ingen energi på at slappe af, men skal til gengæld have energi overskud ved brug, hvilket betyder hele tiden. Musklerne kræver naturligvis meget mere energi ved hård fysisk træning.

Energien kommer fra de kulhydrater, som kroppen har fordi du indtaget proteinpulver eller anden energi rig kost. Kulhydrater bliver gennem flere processer omdannet til det stof der er eneste rigtige energikilde til musklerne.

Under langvarig cardiotræning vil kroppen også forbrænde fedt undervejs sideløbende med at kulhydratdepoterne tømmes. For at bevare ydeevnen i top under hele træningssessionen, skal du være god til at økonomisere med kulhydratsdepoterne.

Under selve træningen kan du med fordel tilføre kroppen ny energi i form af kulhydrater. Du kan tilføre dem i flydende form eller som gel. Energitilførslen giver musklerne et spark bagi under træningen.

Nutramino protein pulver til fysisk træning.

Hvad skal du indtage og hvornår?

Nutamino protein kan sammen med almindelig varieret kost gøre det ud for den energi kroppen har brug for under træning og vil optimere dens ydeevne.

Det vil i mange situationer være en fordel at bruge Nutramino protein pulver, frem for at I flere situationer er det mere belejligt at benytte sig af Nutramino protein istedet for almindelig kost.