Der findes adskillige proteinpulver produkter fra Bodylab. Her er liste med over alle proteinpulver produkter samt prisinformation, således du kan finde den bedste pris på Bodylab proteinpulver.

Bodylab Whey 100

Bodylab Whey 100 er nok det mest populære proteinpulver produkt fra Bodylab. Bodylab Whey 100 fås i et hav af forskellige smagsvarianter.

Bodylab Whey 100 proteinpulver
SmagsvariantBedste pris (1 kg)
Neutral DKK169,00
Chocolate Banana Swirl N/A
Ultimate Chocolate DKK169,00
Vanilla Milkshake DKK169,00
Strawberry Milkshake DKK169,00
Strawberry White Chocolate DKK169,00
Mango Passion N/A
Creamy Banana DKK169,00
Rocky Road Brownie DKK169,00
Salted Caramel Milkshake DKK169,00
Peach/Orange DKK169,00

For hver af de ovenstående smagsvarianter finder du hos Proteindeal.dk en informations- og prissammenligningsside.

Bodylab whey 100 proteinpulver fås i 1 kg poser, mens forefindes ligeledes i sampak med 6 poser á 30 gram. Denne variant er rigtig god for førstegangsbrugeren, som gerne vil prøve nogle forskellige smagsvarianter og finde sine favoritter. Det kan dog også være en rar afveksling, hvis man i lang tid har købt den samme smag og måske er kørt lidt sur i det. Det er klart at kiloprisen er langt dyrere for 6 x 30 gram fremfor 1 kilos varianten. Faktisk er den næsten dobbelt så dyr, da 6 x 30 gram koster 272,22 kroner per kilo, men 1 kilos versionen koster mellem 139 og 149 kroner per kilo.

Whey 100 ISO Pure

Vallen, som benyttes i forskellige typer proteinpulver har typisk været igennem en længere proces for at blive renset. For eksempel forsøger man at frasortere fedt og laktose. Hvis pulveret er næsten fri for laktose og fedt, så benævnes det whey-proteinisolat eller valle-proteinisolat.

Bodylab ISO Pure Whey

Bodylab Whey 100 ISO Pure består af 100 % rent whey-protein isolat og dette gør det en smule dyrere end den almindelige udgave. Til gengæld er proteinindholdet også højere per 100 gram, da næsten er renset for både fedt og laktose. Er du laktoseintolerant, vil du normalvis have problemer med at indtage produktet.

Denne udgave kommer i 2 versioner: Chokolade og Jordbær.

SmagsvariantBedste pris (750 g)
ChokoladeDKK249,00
Strawberry (Jordbær)DKK249,00

Producktet er glutenfri og ikke tilsat sukker.

Bodylab kasein protein

Bodylab tilbyder også kaseinproteinpulver. Her tilbydes dog kun en smagsvariant, som er den populære Ultimate Chocolate. Kasein protein har andre egenskaber end valleprotein, da det blandt andet optages langsommere i kroppen.

Bodylab Kasein Protein

Ultimate chocolate varianten fås i en 750 grams version, og proteinerne i denne er et udenatureret mælkeproteinkoncentrat, som indeholder micellar kasein og valleprotein i samme forhold, som det findes i eksempelvis skummetmælk: 80 % micellar kasein og 20 % valleprotein.

Du kan indtage Bodylab proteinpulver af denne type før sengetid eller på et andet tidspunkt, hvor dit formål er en langsom optagelse af proteinerne. Bodylab anbefaler selv, at du indtager 2 gram protein for hvert kilo du vejer.For at tilskynde en positiv nitrogenbalance, så indtag cirka 2 gram per dag per kilo du vejer. Derudover anbefales det, at du spreder dette indtager over 6-7 måltider i løbet af dagen.

Produktet er ikke tilsat sukker og er glutenfri.

Bodylab vegansk proteinpulver

For veganere tilbyder Bodylab igen et udemærket alternativ, nemlig deres Bodylab Vegan Protein Blend, som kommer i en 500 grams version.

Denne kommer i en Smooth chocolate version og er 100% vegansk proteinpulver.

Bodylab vegansk proteinpulver

Proteinpulveret er en specialudviklet blanding af både havre, ris, hamp og ærteprotein. Denne veganske proteinblanding er udviklet til at undgå mælkeprodukter, men i følge Bodylab samtidigt for at tilbyde et spændende og velsmagende alternativ til valleprotein.

Produkter er glutenfri, laktosefri og ikke tilsat sukker.

Prisen på Bodylab vegansk proteinpulver starter ved 129 kroner per 500 gram, hvilket giver en kilopris på 268 kroner. Produktet har fået blandede anmeldelser lige fra fra fantastisk i smag og konsistens til ubehagelig tekstur og dårlig smag. Det er sandsynligvis en subjektiv vurdering, hvorvidt man kan lide smagen fra havre, ris, hamp og ærteprotein.

Udover vegansk proteinpulver, så tilbyder Bodylab mange andre veganske proteinprodukter.

Bodylab proteinpulver kommer således i 4 forskellige typevarianter, som hver især har forskellige egenskaber og ingredienser. Den klassiske Whey udgave, den rene ISO Pure, den langsomoptagende kasein protein version og sidst, men ikke mindst den veganske udgave. Kun valleproteinudgaven findes i flere forskellige smagsvariationer, mens både kasein og veganer kun findes i hver deres chokoladeversion.

Besøg Bodylabs hjemmeside for mere information.